Etusivu
Kirjaudu sisään
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Yleislääkäri, työterveyslääkäri
Tehtävä
Yleislääkäri, työterveyslääkäri
Sijainnit
Kajaani
Haku alkaa
3.6.2019
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus

YLEISLÄÄKÄRI, TYÖTERVEYSLÄÄKÄRI TAI TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOITUVA LÄÄKÄRI

Meillä on Kajaanissa tosi hyviä lääkäreitä. Etsimme heidän kollegoikseen lisää tosi hyviä lääkäreitä.
Meillä on uramahdollisuuksia niin vastavalmistuneelle kuin konkarillekin – liity osaavaan joukkoomme!

Potilasmäärämme kasvavat ja haemme Kajaaniin yleislääkäreitä, työterveyslääkäreitä sekä työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä työsuhteiseksi tai ammatinharjoittajaksi. Palkkaus ja aloituksen ajankohta neuvoteltavissa.

HYVIÄ SYITÄ TULLA TÖIHIN TERVEYSTALOON:

  • Terveystalossa teet töitä kuten haluat. Voit olla töissä omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Voit myös valita palkkio- tai työsuhteisen palkkamallin välillä.

  • Meille on helppo tulla. Työskentelysi tukena ovat esimiehesi lisäksi lääkäriverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi työskentelysi apuna on sinulle nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa.

  • Koolla on väliä. Olemme alan suurin ja panostamme paljon työvälineiden kehittämiseen, jotta voit työssäsi keskittyä olennaiseen eli potilaiden hoitamiseen. Terveystalossa työskentelee jo 9000 osaajaa 180 toimipaikassa. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

  • Meillä voit kehittyä lisää. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia. Koulutamme eri osaamisalueiden ja palveluiden huippuosaajia. Olisiko sinusta vaikkapa chat-lääkäriksi tai urheilulääkäriksi? Työterveyshuoltoon erikoistuminen onnistuu kaikissa toimipaikoissamme. Lue lisää uramahdollisuuksistamme täältä.

  • Tässä talossa voidaan hyvin. Olemme joustava ja työntekijää arvostava talo. Uskomme että
    satsaus hyvinvointiin ei ole kulu vaan järkevä ja tuottava sijoitus.


Miksi juuri Kajaaniin? Lue lisää LinkedIn artikkelistamme.

Katso videolta työterveyslääkärimme Pauliinan ajatuksia siitä, millaista työterveyslääkärin työ on
Terveystalossa. Voit lukea lisää lääkärin työstä myös osoitteesta www.terveystalo.com/laakaritOlemme halutuin työpaikka ja sellaisena haluamme pysyä.
Ota yhteyttä niin jutellaan.

Kimmo Rusanen
Aluejohtaja
0504109346

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2017 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,3 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.
Aikaa jäljellä