Etusivu
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Yleislääkäri, Erikoistuva lääkäri
Tehtävä
Yleislääkäri, Erikoistuva lääkäri
Sijainnit
Mikkeli
Haku alkaa
24.11.2020
Haku päättyy
31.1.2021
Työsuhdemuoto
toistaiseksi voimassaoleva
Työ alkaa
1.12.2020
Työsuhteen luonne
kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Haen

YLEISLÄÄKÄRIÄ osaksi osaavaa joukkoamme ammatinharjoittajaksi huolehtimaan kanssamme asiakkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista.

HYVIÄ SYITÄ TULLA TERVEYSTALOON
Tarjoamme monipuolisia työterveyspalveluja asiakkaillemme. Meiltä löytyvät myös laboratoriotutkimukset sekä kuvantamisen palvelut (röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, MRI ja luuntiheysmittaus). Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia. Halutessasi voit perinteisen lähivastaanoton lisäksi toimia myös chat- ja/tai etävastaanottolääkärinä.

Työskentelysi apuna sinulla on nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii perehdytyksestä ja tuesta eri tilanteissa. Tämän lisäksi tukenasi ovat myös lääkäriverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti. Lääkärin työtä tukevat myös hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Toimimme myös erikoislääkärikouluttajina, joten meillä onnistuu myös erikoistuminen työterveyshuoltoon.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän. Ammatinharjoittajuuden yhteistyön yleiset ehdot järjestyvät joustavasti ja kannustavasti sopimuksen mukaan.

Ilmianna itsesi ja ota rohkeasti yhteyttä. Keskustelen mielelläni eri vaihtoehdoista jolla yhteistyömme pääsee alkamaan. Hae ja sovitaan aloituksesta joustavasti!

Tervetuloa työkaveriksemme Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Sanna Hyvärinen
Toimipaikanpäällikkö, Terveystalo Mikkeli
sanna.hyvarinen@terveystalo.com
p. 0505316123



Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.
Aikaa jäljellä